rayiha
Acemi Üye

Konu: 2
Thank You
-Given: 3
-Receive: 8
Konuyu Başlatan
|
 |
« : 08 Şubat 2010, 02:12:07 » |
|
Arkadaslar araniza yeni katildim(kabul ederseniz).Manga cizimleriyle ilgili site ararken burayi buldum ve cok begendim aninda uye oldum  herkesin emegine saglik cok guzel bir siteye benziyor.Henuz her bolumu inceleyemedim ama nasilsa buradayiz ins. Naruto ve Sailormoon hastasiyim  Kendi capimda manga cizmekle ugrasiyorum.Resim cizmek ve anime izlemek hayatimin vazgecilkmezleri.Bu askin sayesinde 2 yasindaki oglum bile Narutoyu taniyor,muziklerinden bile;D cok uzattim kusura bakmayin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayhi
Bölüm Modu
AnimeKolik

Konu: 80
Thank You
-Given: 86
-Receive: 79
|
 |
« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2010, 02:36:27 » |
|
 rayiha. Kabul etmek ne demek. Hem kabul ederiz, hemde bırakmayız seni. Anime izliyor ve çizimde yapıyorsun. Çok güzel bunlar. Çizimler konusunda paylaşımlarını bekleriz. Naruto hastasıymışsın... Burada epey Naruto hastası var zaten... Hemen kaynaşırsın. Bebişinde yanaklarından öpüyorum. Bu yaşta Naruto fanatiği olmuş ha!!! 2 yaşında hepimizden önce anime dünyasına giriş yapmış.  Bu arada adınıda söylebilirsen çok seviniriz. Tabi sakıncası yoksa... Neyse bende her zamanki gibi lafı uzattım. Takıl animekolike bak keyfine rayiha  Forever Bleach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
K4oS
AnimeKolik

Konu: 45
Thank You
-Given: 45
-Receive: 89
Nin ~ ten ~ dooo
|
 |
« Yanıtla #2 : 08 Şubat 2010, 03:33:58 » |
|
 rayiha, ailecek bir naruto fanını aramızda görmek çok güzel  allah bağışlasın bu arada, Cidden, yeni üyelerin artık anlaşıp 'aranıza kabul ederseniz cümlesini' bilerek kurduklarını düşünmeye başladım. Herhangi bir kabule gerek yok zaten çoktan aramızdasın  , çizimleri sitede yayınlarsan ayrıca seviniriz. Neyse gece gece bende uzatmıyım  kalıcı olman dileği ile, iyi eğlenceler 
|
|
|
|
|
|
Linklerimiz ziyaretçilere kapalıdır. Lütfen Kayıt OL veya Giriş Yap  History's Strongest Disciple Kenichi | Türkçe Çevirileri | Tıklayın
|
|
|
tumarda
Kıdemli Üye

Thank You
-Given: 39
-Receive: 2
Ölmek Güzeldir...
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Şubat 2010, 04:01:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DisasterKing
Kıdemli Üye

Konu: 11
Thank You
-Given: 10
-Receive: 1
DisasterMod (ZARAKİ KENPACHİİİ)
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Şubat 2010, 12:03:08 » |
|
Hoş geldin rayiha  iyi forumlar iyi eğlenceler 
|
|
|
|
|
|
Linklerimiz ziyaretçilere kapalıdır. Lütfen Kayıt OL veya Giriş Yap  Linklerimiz ziyaretçilere kapalıdır. Lütfen Kayıt OL veya Giriş Yap  Linklerimiz ziyaretçilere kapalıdır. Lütfen Kayıt OL veya Giriş Yap
|
|
|
Secret Hokage
Eternal Rain&Secret Hokage
S. Mod
AnimeKolik

Konu: 200
Thank You
-Given: 15
-Receive: 31
Ero-Sennin...
|
 |
« Yanıtla #6 : 08 Şubat 2010, 13:45:14 » |
|
Aramıza hoşgeldin Rayiha  İyi anlaşacağımıza eminim  İyi forumlar dilerim. 
|
|
|
|
|
|
Bana gelip soru soracak ve itiraz edip rahatsızlıklarınızı bildirecekseniz lütfen RÜTBEMİN YETTİĞİ kadarını sorun!
|
|
|
anime_c phoenix
Asi Üye ~ Kill My Fun
S. Mod
Kıdemli Üye

Konu: 127
Thank You
-Given: 12
-Receive: 11
Cénnéttén Dü$én Mélék
|
 |
« Yanıtla #7 : 08 Şubat 2010, 14:05:52 » |
|
öncelikle hoşgeldin Rayiha Naruto hayranı bir arkadaş daha görmek güzel. forumun her bölümünü gez,eminim beğenirsin ....iyi forumlar 
|
|
|
|
|
|
~~~ MY NAME İS AYSUN ~~~ "never sleep never die" "fallen angels at my feet " "whispered voices at my ear " "though they're screaming your name" "don't close your eyes"
|
|
|
Deity
AnimeKolik

Konu: 10
Thank You
-Given: 19
Zoraki Ajan... ^.^ xD
|
 |
« Yanıtla #8 : 08 Şubat 2010, 17:08:42 » |
|
 rayiha, ailecek bir naruto fanını aramızda görmek çok güzel  allah bağışlasın bu arada, Cidden, yeni üyelerin artık anlaşıp 'aranıza kabul ederseniz cümlesini' bilerek kurduklarını düşünmeye başladım. Herhangi bir kabule gerek yok zaten çoktan aramızdasın  , çizimleri sitede yayınlarsan ayrıca seviniriz. Neyse gece gece bende uzatmıyım  kalıcı olman dileği ile, iyi eğlenceler  katılıyorum.. herkez son günlerde kabul etmeyeceğimi düşünüyor sanırım ..  ama geçekten ailecek seven birilerini görmek güzel..  diyorum  ))
|
|
|
|
|
|
Kimi wa kotoba wo nakusu.
|
|
|
_HoLLoW_
_HoLLoW_.Mod
S. Mod
AnimeKolik

Konu: 218
Thank You
-Given: 35
-Receive: 34
Sinirli
|
 |
« Yanıtla #9 : 08 Şubat 2010, 17:25:00 » |
|
hoşgeldin rayiha umarım kalcısındır. iyi forumlar Bleach'i şiddetle tavsiye ediyorum
|
|
|
|
|
|
[EN SEVDİĞİM 2 ANİME:BLEACH DRAGON BALLZ
Bleach'i Anlamak Bir Ayrıcalıktır ESKİNİCK:legend_soner
|
|
|
Asylum
Tam Üye

Thank You
-Given: 5
-Receive: 2
|
 |
« Yanıtla #10 : 08 Şubat 2010, 21:02:31 » |
|
 rayiha!!!sailor moona ben de bayılırım...bebeklere de bayılırım benim yerime öp olur mu??? 
|
|
|
|
|
|
 I think human beings make life beautiful. There\'s a lot of beauty in everything. I think what makes life beautiful is the ability to acknowledge that.-Andrew McMahon
|
|
|
мя.υzυмαкi
Bölüm Modu
AnimeKolik

Konu: 27
Thank You
-Given: 20
-Receive: 19
__Jincu Brothers__
|
 |
« Yanıtla #11 : 09 Şubat 2010, 00:36:44 » |
|
Wayt bi narutocu aramıza geldi yanlız sanırım oğlun var yaşınızı öğrenebilirmiyim maruzu yoksa  Aramıza hoş geldin güzel ve düzgün bir sitede olduğunu temin eder kalıcı olmanı umarım  Çizimlerini bekliyorum çizim yapmayı bende çok severim fan artta çizimlerim vardır sende oraya koyabilirsin  Bleach animesinide izlemeni öneririm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rayiha
Acemi Üye

Thank You
-Given: 3
Konuyu Başlatan
|
 |
« Yanıtla #12 : 09 Şubat 2010, 03:41:50 » |
|
Cok tesekkur ederim arkadaslar hepinize hosbuldum  Ben 3 yildir fransadayim aslen Yozgatliyim ama Mersinde buyudum,Kayseriyide iyi bilirim sulalem orada cunki  23 yasindayim.Surekli buradayim ins.Resimlerimi eklemek isterim ama nereye ekliycem?En kisa zamanda resimler geliyor amatorce cizimler tabii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deity
AnimeKolik

Konu: 10
Thank You
-Given: 19
Zoraki Ajan... ^.^ xD
|
 |
« Yanıtla #13 : 09 Şubat 2010, 11:59:22 » |
|
FanArt kısmı var forumda senin de resmilerini görmek isterizz 
|
|
|
|
|
|
Kimi wa kotoba wo nakusu.
|
|
|
aятємιѕ
Tam Üye

Konu: 3
Thank You
-Given: 2
-Receive: 0
♫ Paraşizofren Üye ♫
|
 |
« Yanıtla #14 : 09 Şubat 2010, 19:07:48 » |
|
Cok tesekkur ederim arkadaslar hepinize hosbuldum  Ben 3 yildir fransadayim aslen Yozgatliyim ama Mersinde buyudum,Kayseriyide iyi bilirim sulalem orada cunki  23 yasindayim.Surekli buradayim ins.Resimlerimi eklemek isterim ama nereye ekliycem?En kisa zamanda resimler geliyor amatorce cizimler tabii  sana msj attım özelden anlattım nereye - nasıl yükleyeceğini 
|
|
|
|
|
|
KORKUYORUM Yağmuru seviyorum diyorsun, Yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun... Günesi seviyorum diyorsun, Günes açınca gölgeye kaçıyorsun... Rüzgarı seviyorum diyorsun, Rüzgar çıkınca pencereni kapatıyorsun... İşte,bunun için korkuyorum; Beni de sevdiğini söylüyorsun... William Shakespeare
|
|
|
|