N&M ye gelince ikisi birleşmeseler asla yenemezlerdi son bölümde Near zaten diyor Ben Ve Mello L'in yerini dolduramayız ama ikimiz birleşirsek ondan iyi oluruz gibi sözdü unuttum:)
katılıyorum 2. bence kira olmalı N ve M i bir sayarsanız anca geçer kirayı ki mello da nearla takım olmicağını adamlarını öldürerek çok iyi belli etti bence
Bence 1-Kira 2-L(Lawliet olan) çünkü Kira, L'i yeniyor(K>L). Bu durumda L'den daha zeki olması lazım. Ayrıca N ve M'de tek başlarına Kira kadar etmiyorlar(N+M>K).Bu durumda N ve M, L'den toplamda daha zeki oluyorlar(N+M>L); ama kişisel olarak 1-Kira 2-L 3-N 4-M
kira L yi alt etti diye ondan zeki olması gerekmiyor olaya tek bir açıdan bakma, kiranın çok fazla bilgi üstünlüğü vardı tüm olumsuzluklara rağmen L lightı buldu ve bence kendince onun kira olduğunu düşünüyordu sadece sağlam kanıta ihtiyacı vardı oysa light en baştaki TV deki sahte L i öldürdü vs birsürü hata yaptı düşünmeden babasının dosyalarını okudu mesela (okumalı zaten ama okuduğunu belli etmeyecek hamleler yapmalıydı) olaya bu şekilde bakılırsa bence L kirayı açık ara olmasada geçiyor.