Cevabın için teşekkür ederim

Anlaşılan seni baya bi uğraştırmışım

Ulqi bencede geri dönücek adamın flasback'ini bile yapmadı Kubo . Tekrar teşekkür ederim uğraşın için

Alp öncelikle beni uğraştırmadın. Sorun değil bu tarz konular. Bu tarz konular benimde kafa takıldığı için bende zamanında bunları araştırarak anlamaya çalıştım. O yüzden bende cevapları hazır olan sorular. Teşekkürün içinde sağol Alp.

ayhi süpersin bakıyorum

döktürmüşsün yine
aslında sana bi bölüm açsakda sen ordan bleachle ilgili soruları yanıtlasan süper olur

Örn.................... ahyi abi geçen mangayı olkurken aklıma takılkdı içhigonun babası bi ara shinigamiymiş sonra noulduysa dünyaya gidip evlenip o işlerden elini ayağını çekmiş hatırladığım kadarıyla vizard olmamıştı ve suçlanmıyordu(benmi yanşlış hatırlıyorum) ve gördüğümüz ilk dövüşünde urahara ona ''demek güçlerini geri kazandın '' gibi şey sölüyodu ben bişey kaçırıyo olabilirim ondan soruyorum acaba ichigonun babası niye dünyaya inmiş??:............ gibi

Nosferatu sende çok sağol. Süper olmak bana göre değil. Ben normal olayım yeter bana...
Valla Nosferatu öyle bir bölüm açmanıza gerek yok.

Ama istersenizde açabilirsiniz.

Fakat yakında tanıtım bölümüne bazı katkılarım olacak. Oraya yapacağım katkılardan sonra, artık sizi direk oraya yönlendireceğim. Kafanıza takılan bir soru varsa geçmiş ile ilgili, koyacağım tanıtımlarla bunlar büyük ölçüde giderilmiş olacaktır. Çünkü böyle tanıtımlara ihtiyaç olduğunu görüyorum. Bende bir Bleach sever olarak sizlere bu kıyağı yapacağım.
Şimdi senin soruna gelirsek Nosferatu... Bu adamın neden dünyaya indiği belli değil. Reiatsusu 20 yıl önce nasıl tükendi belli değil. Uryuu'nun babası Ryuuken'i nerden tanıyor belli değil. Urahara'yı nerden tanıyor belli değil. Bildiğimiz tek şey bu adam kaptan sınıfı bir shinigami(üzerindeki haorisi ve Grand Fisher ile yaptığı konuşmalar, bunu kesin bir şekilde açıklıyor)... Bir kaptan eğer dünyaya geliyorsa, ya çok önemli bir görev için gönderilmiştir yada bir olaydan dolayı, Soul Society'den kaçmıştır. Başka bir sebep olacağını ben düşünemiyorum. Tabi Dünya'ya geldikten sonra Masaki'ye aşık olmuş ve bu nedenle geriye dönmemişte olabilir. Ama Dünya'ya neden geldiği sorusu çok önemlidir. Ben bu adamın bir soylu olabileceğini düşünüyordum. Belki olabilir. Belki 0. takımdan da olabilir. Haorisinin omuzundan bağlanması bunun için bir ipucu olabilir. Ben hep İchigo'yu Kaien'e benzetiyorum. Bu İsshin bir şekilde Shiba klanı ile bağlantılı çıkarsa hiç şaşırmam. Biliyorsunuz o klan asillikten düşürülmüştü. Kuukaku ve İsshin arasında ve Kaien ile İchigo arasında bazı benzerlikler görüyorum. Tabi bu teorilerim varsayımsal yani dayanağı olmayan teorilerdir. Sadece shiba klanının asillikten düşürülmesi, Kuukaku'nun Urahara'yı tanıması, İsshin'in Urahara'yı tanıması, İsshin'in kaptan olması ve ayrıca dünya'ya gelmesi... Bu Shiba klanı, İsshin ile bağlantılı çıkacak gibi geliyor.
Forever Bleach