Yine başka bi yazı..Aslında söylenilenin aksine yazmak içini dökmek değil,ardını dönmek..
Bi kağıt parçasına yada bi paragrafa tüm duygularını yazıp çekip gitmek..
Korkakça bişi değil bu,aksine cesaret isteyen bi davranış..İçinle yüzleşmek pek kolay olmasa gerek.
Belki de tüm bunlar yazılınca sanki gerçek olduğu kanıtlanmışçasına beklemek..
Gerçeklerin acıttığı doğrudur ama yalanlarla oyalanmanın daha acı oldugu yadsınamaz

Gerçi bunları söylemek saçma,mantıksızca..çünkü senden öğrendim zaten bunları..Bunları benden daha iyi bilior olmalısın?olmalıydın..
Çünkü bilmesen bana bu denli öğretemezdin bu duyguları..
Belki ben saftım,zihnim bomboştu!hemen kaptım..
Hayatından biri giderken bi başkası geliyordu..ama sen gidenin ardından öyle uzun baktınki..geleni farkedemedin!Taa ki ben gösterene kadar..
Gidenlerle çok şey kaybettiğin doğru olabilir.
Ama karşındakini görene kadar geçen sürede kayıpların olduğu da doğrudur.
Günlerin getirdiği ii bir dersti!..Bu dersi almamak imkansız gibi..Yaşamayana rastlamadım şimdiye dek..Alttan bir ders gibi,oyunu bitirmek için geçilecek son adım gibi..
Başta ne demiştk..yazmakta kolay iş deil hani!Çünkü yazarken samimiyet daha belli,daha ayırt edici..

Hayal etmekse daha kolay (A)..Genelde başrolde kendin..yanında beraberliğinin uzun süre sürmesini dilediğin arkadaşlar dostlar..
Belki bir çimenlik tepede..
belki rüzgarlı bi sahil..Hafif tuzlu deniz kokusu,birazda gün ışığı..
ehh işte günün yorgunluğunu kurtarıcak bir tatil.Hayal kurmak böle kolay işte!..
Elle tutulmaz,gözle görülmez..yağmur yardırmayan 'kısır gökgürültüleri' gibi hep bi umut verir..
Her sesini duyunca yağacak dersiniz ama ' g e l m e y e c e k t i r . . .! '

Herbişeyi kafanda kurgularsın,incelersin..Ama 'gelecek' arkada saklanmış kıs kıs gülmektedir..
Şeyma..