Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Ve işte pokemon platinium (jp versiyonu)  (Okunma Sayısı 388 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DarkGabrieL
Banned
Kıdemli Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 162

Teşekkür
-Edilmiş: 0
-Alınan: 0

(((((((((City of Angels))))))))&&&DarkGabrieL&&&/

Üyelik Bilgileri
« : 15 Haziran 2009, 22:07:54 »

Arkadaşlar 5 ay kadardır eng ce pokemon platinum versiyonu arıyorum ama bulamıyorum.Gerçekte bulsanız bile no$gba da çalışmıyor.bir dosyayı yüklemeniz gerekli diye bir uyarı alınıyor.Ama ben yinede göz temasınız olsun da biraz zevkini çıkarmanızı istediğim bu oyunda japonca ya takılmamanızı eğer biliyorsanız eski oyunlar formatında oynamanızı tavsiye ederim.İyi oyunlar.Gotta Catch em all Göz Kırp

Linklerin görülmesine izin verilmiyor.
Şimdi Üye Ol veya Giriş yap
Pokemon Platinum _U_.nds - 128.00MB

note:Bize bu arada bir anime sever japonca öğretmeni lazım.bize bu sitede japonca eğitimi verirse(gönüllü olarak)çok güzel olur.yetkililere duyurulur.

DarkGabrieL&Azrael
Secret Hokage
Eternal Rain&Secret Hokage
Co - Admin
Kolik
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 221

Teşekkür
-Edilmiş: 24
-Alınan: 40

Ero-Sennin...

Favori Karakter:

Üyelik Bilgileri Site E-Posta
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2009, 23:47:30 »

hakket böylece altyazı derdimiz kalmaz en basitinden ve birçok yazı kolaylıkla okunur Peynir

Anahtar Kelimeler: Ve işte pokemon platinium (jp versiyonu) Anime, Ve işte pokemon platinium (jp versiyonu) Manga, Ve işte pokemon platinium (jp versiyonu) Altyazı, Ve işte pokemon platinium (jp versiyonu) Tanıtım, Ve işte pokemon platinium (jp versiyonu) Bölüm, Ve işte pokemon platinium (jp versiyonu) Resimleri, Ve işte pokemon platinium (jp versiyonu) Sezon, Ve işte pokemon platinium (jp versiyonu) Cosplay, Ve işte pokemon platinium (jp versiyonu) Türkçe, Ve işte pokemon platinium (jp versiyonu) Online, Ve işte pokemon platinium (jp versiyonu) İzle, Ve işte pokemon platinium (jp versiyonu) Gif, Ve işte pokemon platinium (jp versiyonu) Sezon, Ve işte pokemon platinium (jp versiyonu) İndir
Sayfa: [1]
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: