Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]
Yazdır
Gönderen Konu: Sitemizin Star Wars'cıları gelin burayaa!!  (Okunma Sayısı 2993 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DarkGabrieL
Banned
Kıdemli Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 162

Teşekkür
-Edilmiş: 0
-Alınan: 0

(((((((((City of Angels))))))))&&&DarkGabrieL&&&/

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #60 : 17 Haziran 2009, 10:54:43 »

jedi ve vampir anladıgım kadarıyla:)

DarkGabrieL&Azrael
Secret Hokage
Eternal Rain&Secret Hokage
Co - Admin
Kolik
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 221

Teşekkür
-Edilmiş: 24
-Alınan: 40

Ero-Sennin...

Favori Karakter:

Üyelik Bilgileri Site E-Posta
« Yanıtla #61 : 18 Temmuz 2009, 23:06:41 »

bende jedi olcam bende Peynir

metalsimyaci
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 2

Teşekkür
-Edilmiş: 0
-Alınan: 0

Başka bir evrende başka bir dünyada yaşamaktayım

asdc4we@hotmail.com
Üyelik Bilgileri Site E-Posta
« Yanıtla #62 : 09 Eylül 2009, 02:35:02 »

arkadaşlar ya ben anlamadım ya da siz anlatamadınız.ya fikir harika jedi ya da sith imzamızda da hangi takımdan olduğumuzu gösteren logolarımız olacak.bu na rağmen ne kimsenin imzasında böyle birşey var nede burada takım dayanışması.iki jide bir birine giriyo.yapcaksak bir şey adam akıllı olsun.Ben jedi'ım.ayrıca şöyle bir teklif getirmek istiyorum her hafta bir gün bir saatte (adminlerimizin belirleyeceği) jedi ve sith ler karşı karşıya gelsin.gerçek savaş gibi.verilen o saatte hangi takımın online sayısı fazla ise o hafta kazanan o olsun.

Not:jedi ların imza resimlerine özen gösterilmemiş gibi sanki.nerde eşitlik Gülümseme

Son Ekleme: 09 Eylül 2009, 16:22:53
Linklerin görülmesine izin verilmiyor.
Şimdi Üye Ol veya Giriş yap

Arkadaşlar ben arkadaşımızın verdiğini biraz düzenledim eğer ciddi ciddi oynayalım diyorsanız başlayalım.ben şimdilik bunlardan koyacağım imzama beğenmiyen veya değişirse onunla devam ederiz.

Gerçeklik nedir?

Anahtar Kelimeler: Sitemizin Star Wars'cıları gelin burayaa!! Anime, Sitemizin Star Wars'cıları gelin burayaa!! Manga, Sitemizin Star Wars'cıları gelin burayaa!! Altyazı, Sitemizin Star Wars'cıları gelin burayaa!! Tanıtım, Sitemizin Star Wars'cıları gelin burayaa!! Bölüm, Sitemizin Star Wars'cıları gelin burayaa!! Resimleri, Sitemizin Star Wars'cıları gelin burayaa!! Sezon, Sitemizin Star Wars'cıları gelin burayaa!! Cosplay, Sitemizin Star Wars'cıları gelin burayaa!! Türkçe, Sitemizin Star Wars'cıları gelin burayaa!! Online, Sitemizin Star Wars'cıları gelin burayaa!! İzle, Sitemizin Star Wars'cıları gelin burayaa!! Gif, Sitemizin Star Wars'cıları gelin burayaa!! Sezon, Sitemizin Star Wars'cıları gelin burayaa!! İndir
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: