Yönetmen:Natsuki Imai
Tür: Dram
YIL: 2007
Süre: 120 dk
Ülke: Japonya
Oyuncular: Yui Aragaki, Haruma Miura, Yûko Asano, Yosuke Asari, Yumi Asou, Aki Fukada, Haru, Karina, Keisuke Koide, Erina Matsui
Koizora Konusu: Bir lise öğrencisi olan Mika okulun kütüphanesinde cep telefonunu kaybeder.Cep telefonunu bulan Hiro okulun en havalı çocuklarındandır. İsmini “sır” diye saklayarak Mika’yı sürekli aramaktadır. İlk başlar da bu durumdan çok rahatısız olan Mika daha sonra kim olduğunu bilmediği bu kişiye aşık olur. Evde, okulda, yemekte, yatakta cep telefonunu elinden düşürmez.Bu kişi aynı okulda sarı, komik saçlı gördüğü havalı Hiro’dan başkası değildir. İlk karşılaşma da hayal kırıklığına uğrasa da Mika ve Hiro arasında çok büyük bir aşk başlar. Beklenmeyen olaylar onları sonu olmayan yollara sürüklese de kazanan acı da olsa aşk olacaktır. Bu filmde görüyoruz ki her aşk mutlu sonla bitmiyor. Mika ve Hiro’yu neler bekliyor?

Arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum bu filmi size 6 bölümlük diziside var ama filmi mükemmel.son zamanlarda japon filmlerine taktım.özellikle aşk konusunda üstlerine tanımıyorum.trajedi konusunda bizim türkleri geçiyorlar

gerçekten türk insanlarının iç dünyalarına çok yakın gelicek insanın ruhuna kalbine dokunan filmler yapıyorlar.bu film içlerindeki en güzel örnek.benim favori filmim üstüne beni daha fazla etkileyen bir film daha izlemedim.biraz önce 4. kez izledim hatta tamam benim kadar abartmayın ama bir kez de olsa izlenmeli

.sonlara doğru yok böyle bir aşk diyceksiniz beğenirsiniz umarım iyi seyirler...
Online izleyebilceğiniz link: Linklerin görülmesine izin verilmiyor.
Şimdi Üye Ol veya
Giriş yaphttp://www.filmseans.com/koizora-2007-online-izle.html