Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Hollywood gişe rekortmeni serilere devam ediyor  (Okunma Sayısı 502 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Secret Hokage
Eternal Rain&Secret Hokage
Co - Admin
Kolik
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 222

Teşekkür
-Edilmiş: 23
-Alınan: 40

Ero-Sennin...

Favori Karakter:

Üyelik Bilgileri Site E-Posta
« : 18 Ağustos 2009, 21:59:38 »

Arkadaşlar kanalları gezerken TGRT Haber'de bir haber gördüm ve sizle paylaşmak istedim Göz Kırp

Hollywood'un büyük prodüksiyon şirketleri, milyonlarca dolar hasılat elde eden serilerden vazgeçemiyor. Yapımcılar, izleyiciden büyük ilgi gören dört dev yapım ''Karayip Korsanları'', ''Alacakaranlık'', ''Görevimiz Tehlike'' ve ''X Men Origins: Wolverine'' adlı yapımların devam filmlerinin çekilmesi için harekete geçti. Sinema sektörü yayın organı ''Variety'', dev bütçeli devam filmlerine ilişkin gelişmelere yer verdi. Buna göre, ünlü aktör Hugh Jackman, gişe rekorlarına imza atan ''X-Men'' serisinin devamı niteliğindeki ''Wolverine'' için yeniden imza atmaya hazırlanıyor. ''Karayip Korsanları'' üçlemesinin getirdiği başarının ardından yapımcılar dördüncü film için kolları sıvadı. Yeniden anlaşan yapımcılar, bu kez farklı bir yönetmenle çalışma kararı aldı. Disney Stüdyoları, ilk üç filmde kamera arkasına geçen Gore Verbinski'nin yerine, yönetmen Rob Marshall ile anlaşma yolunu seçti. Yeni filmin 2011 yılında seyirciyle buluşması planlanıyor. Sinema dünyasında fırtına gibi esen ve özellikle genç seyirciden büyük ilgi gören ''Alacakaranlık'' serisi de iki filmle sürecek. Stephanie Meyer'in tanınmış roman serisinden beyazperdeye aktarılan 2008 yapımı filmin gişe başarısının ardından iki yeni film izleyiciyle buluşacak. ''Twilight: New Moon'' adlı filmin bu yıl Kasım ayında vizyona girmesinden sonra ''Twilight: Eclipse'' isimli yapım da 2010 yılının haziran ayında seyirci karşısına çıkacak. Hollywood'un devamı çekilen serileri arasında ''Görevimiz Tehlike'' da yer alıyor. Ajan Ethan Hunt'ı diğer üç filmde olduğu gibi dördüncü filmde de Tom Cruise'un canlandıracak. Yönetmen koltuğuna ise yeniden J.J Abrams'in oturması planlanıyor. ''Görevimiz Tehlike'' serisinin ilk filmi 1996, ikincisi 2000, üçüncüsü ise 2006 yılında gösterime girmişti.

Onur-i_rap
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 1

Teşekkür
-Edilmiş: 0
-Alınan: 0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2009, 22:34:13 »

o: x-men ve karayip korsanlarının devamı gelecek yani bu haber süper oldu Peynir
Secret Hokage
Co - Admin
Kolik
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teşekkür

Ero-Sennin...

Favori Karakter:

« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2009, 10:57:59 »

x-mende Hugh'un tekrar oynaması süper olacak Gülümseme

_HoLLoW_
_HoLLoW_.Mod
S. Mod
Kolik
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 243

Teşekkür
-Edilmiş: 52
-Alınan: 49

''!!**Kame-Hame-Haaa*!!*''

Favori Anime:
Favori Manga:
Favori Karakter: Goku

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : 19 Ağustos 2009, 11:05:35 »

X mende saten wolverini hugh jackman canlandırmassa ne zevki kalırki adam alışmışız wolverine diye
ama ben karayip korsanları 4 ün cıkacağını biliodum haberlerde görmüş tüm ahmet saol kanka paylaşım için

Linklerin görülmesine izin verilmiyor.
Şimdi Üye Ol veya Giriş yap

[EN SEVDİĞİM 2 ANİME:BLEACH DRAGON BALLZ
Bleach'i Anlamak Bir Ayrıcalıktır

ESKİNİCK:legend_soner
Secret Hokage
Co - Admin
Kolik
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teşekkür

Ero-Sennin...

Favori Karakter:

« Yanıtla #4 : 19 Ağustos 2009, 16:44:05 »

Önemli değil Gülümseme Bende kanlları gezerken TGRT HABER'de gözüme çarptı x-menli birşeyler gördüm bune filan diye bakim dedim adamda söyledi,klerini tekrarladı herhalde bende sitesinden bunu buldum Peynir

SsSTORMmM
Kıdemli Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 32

Teşekkür
-Edilmiş: 2
-Alınan: 0

Favori Anime: One Piece
Favori Manga: Death Note
Favori Karakter: Roronoa Zoro

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : 24 Eylül 2009, 01:15:46 »

isyan cıkartırım ne len bu gişe rekortmeni flm serileri devam ediyo diyo hadi harry potter hani lord of the rings serisinin the hobbit leri yarım yamalak haber yapsış dngesizler bunlarda hemen nette görüyolar kopyala yapıstır Peynir

¢αяηαgє
Kıdemli Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 27

Teşekkür
-Edilmiş: 4
-Alınan: 5

__sharingan brothers__

Favori Anime:
Favori Manga:
Favori Karakter:

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : 24 Eylül 2009, 03:00:02 »

spiderman 4 de gelse artık tek dileğiimmm Sinirli Sinirli

Anahtar Kelimeler: Hollywood gişe rekortmeni serilere devam ediyor Anime, Hollywood gişe rekortmeni serilere devam ediyor Manga, Hollywood gişe rekortmeni serilere devam ediyor Altyazı, Hollywood gişe rekortmeni serilere devam ediyor Tanıtım, Hollywood gişe rekortmeni serilere devam ediyor Bölüm, Hollywood gişe rekortmeni serilere devam ediyor Resimleri, Hollywood gişe rekortmeni serilere devam ediyor Sezon, Hollywood gişe rekortmeni serilere devam ediyor Cosplay, Hollywood gişe rekortmeni serilere devam ediyor Türkçe, Hollywood gişe rekortmeni serilere devam ediyor Online, Hollywood gişe rekortmeni serilere devam ediyor İzle, Hollywood gişe rekortmeni serilere devam ediyor Gif, Hollywood gişe rekortmeni serilere devam ediyor Sezon, Hollywood gişe rekortmeni serilere devam ediyor İndir
Sayfa: [1]
Yazdır
GoogleTagged: men wolverine

Gitmek istediğiniz yer: