Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: 1 2 3 [4]
Yazdır
Gönderen Konu: başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar  (Okunma Sayısı 2282 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alijin
Tam Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 6

Teşekkür
-Edilmiş: 1
-Alınan: 4

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : 07 Mart 2010, 10:23:04 »

lise 1 deyim yurtta kalıyoruz 2 arkadaş ve ben baya bi sıkıldık etütler fln başlicak kimsenin ders çalışasıda yok odalarıda kitliyolardı zaten etütlerin üst katında boş misafir odaları fln var oranında mutfak ve WC sine giden koridorunda kapısının kulbu kırılmış çıkabiliyo yerinden girdik oraya çıkardık kulbu kapadık kapıyı ölle boş boş oturuyoz muhabbet fln ediyoruz neyse 1. etüt bitti 2. etüt bitti son etüt başlicak bizim başka bi arkadaş geldi olm kapıyı açın herkes sizi arıyo lan diyo meğer anonslar fln olmuş bütün idare yurtta didik didik bizi arıyo (niyeyse etütten kaçan herkesi öle aramıyolardı ) neyse biz burda kalcaz dedik aşşaya inersek şimdi sorun olur niye girmediniz fln diye kaldık orda etüt tam başladı biri kapıyı fln zorluyo kapının canı buzlu camdı içeriside karanlık kafayı çıkartıp bakınca ( koridor L şeklindeydi kapının karşısına oturmadık tabi bizde) kaba taslak kim olduğunu çıkartabiliyoduk bizide göremiyodular bi baktık 1.90 boy kalıplı bir kişi Sırıt bizim müdür yardımcısı biz içe doğru sçıyoruz tabi adam gitti sonra hademeden anahtarı almaya gitmiştir diye düşünüyoruz naapsak fln derken WCnin  hava alsın diye konmuş camları balkona çıktığını gördük ben ve 2. arkadaş geçti 3. arkadaş sıkıştı geçemiyo  Sırıt Sırıt biz çektık çıkardık bunu neyse ee şimdi napıcaz derken hadi yangın merdiveninden aşşağı inelimde burdan uzaklaşalım dedik en azından balkonun (balkon tüm binayı çevreliyo kküçük bir yer hariç) öbür tarına geçerken önünden geçtiğimiz odanın ışığı yandı bi baktık müdür yardımcısı odada Allahtan arkası dönüktü görmedi biz tabi direk yere fln atlayıp sürünerek kaçtık neyse tam vardık öbür tarafa ki neolsun balkonun yanlış tarafındayız yangın merdiveni karşıda tabi geri dönemiyoruz müdür yardımcısı odaları aradığından aradaki boşluk bi 6-7metre aradada küçük bi yamaçmı diyim çıkıntımı yarım metre uzunluğunda yere doğru eğik (4. kattayız) ordan geçicez yavaş yavaş tek tek geçiyoruz ordan sabahtan kalan yağmurlar ıslak zaten nasıl bir gt korkusu bizi sürdüyse oraya geçiyoruz orayı neyse geçtik yangın merdivenininüstü açık demirler yarım atladık içine aşşağı iniyoruz buarada napıcamızı konuşup ses çıkartmamaya çalışıyoruz neyse yurda biryerden girip (yurt ve etüt binası ayrı binalardı arada bir geçit var ama) hep ordaydık izlenimi verelim dedik tam indik aşşaya kapı kilitli Peynir neyseki yangın merdiveninin yarısında bir tane demiri kesmişler ordan çıktık yangın merdiveninin dışından aşşaya indik çamaşır asmak için bir balkon vardı yurt binasında onun altındada eski su depoları ordan girelim dedik çıktık deponun üstüne (3 kişi tabi nasıl bi zekaysa eski plastik su deposuna hep beraber çıktık) bunlar uzanıp tırman maya çalışıyolardı bende depoyu bi kontrol edim dedim bakalım zıplayabilirmiyim diye bi iki yokladım bişi olmuyo tamam dedim bi zıpladım çatırrt depo kırıldı üçümüz düştük yere acayipte ses çıktı tam kaçıyoduk bi kükreme duyduk  ( kükreme şöle diyodu ÜÇÜNÜZ HEMEN ODAMA GELİİN bizim müdür yardımcısının sesi baya ünlüydü yurtta  Sırıt ) biz aha sçtık fln diyoruz yavaaş yavaaş gidiyoruz yurdun ön kapısına girdik içeri bekçi şaşkın şaşkın bakıyo nerdeydiniz lan siz diyo ( tabi üç pijamalı m.l akşam 10da dışardan geliyo 2sinin ayağında terlik 1i çoraplı ) odaya gittik bekliyoruz geldi bizim müdür yardımcısı bağrıyo çağrıyo nerdeydiniz napıyodunuz okadar anons ettik sağırmısınız fln neyse savunmamızı fln aldı bizim arkadaşlar özür dileriz bidaha yapmicaz formatında bişiler yazdı bende ilk defa yazıyorum etütlerden sıkıldım bi rahatliyim bıktım fln yazdım  Sırıt Sırıt öbür müdür yardımcısı geldi odaya oturun dedi gülüyo fln çay ısmarladı bize yazdıklarımızı fln okuyo bize benimkine bi geldi ohooow bune yaptı evet aslanım yıkılsın bu düzen kahrolsun emperyalizm dimi diyo bana   Sırıt neyse bi konuşma fln yaptı siz m.lmısınız bu saatte çıkıyonuz dışarı fln hasta olcanız vs. ben ve 3. arkadaşı yolladı bi uyarıyla ama 2. arkadaşın daha öncedende bişileri vardı onla biraz daha konuştu bizde çıktık arkadaşı bekledik tüm yurt nerdeydiniz lan dingiller fln sorular soruyo gittik anlattık baya gülmüştük yaa o gün 
umarım çok uzun olmamıştır  Peynir
dev1453
Tam Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 18

Teşekkür
-Edilmiş: 5
-Alınan: 20

ottomandev_1453@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : 14 Mart 2010, 12:07:05 »

Uzun ama akıcı olmuş Peynir yurt maceraları baya meşhurdur ya Peynir

Linklerin görülmesine izin verilmiyor.
Şimdi Üye Ol veya Giriş yap

Ağacı Sev
Yeşili Koru
Ayıyı Öp
nosferatu
Kıdemli Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 28

Teşekkür
-Edilmiş: 12
-Alınan: 3

ders eğlencelidir ama şimdi eğlenme zamanı değil;)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : 14 Mart 2010, 17:39:35 »

annanemin mezarını ziyaretimde başıma erarengiz sayılabilicek birşey geldi ;
ben genelde mezarlardan hoşlanmam çünkü gerçekten orda olanları bilemeyiz... bayramda ananemin mezarına gittik başta mırın kırın ettim ama sonra gittim   mezarlık çok tepelik ve toprak biyer en aşağıya gidiyoruz ama aşağıda su olmadığından bidonla indirmem gerekiyo du .en yakın çeşmeye gittigimde suyu çok seyrek akıyodu ve çeşme ordaki bi mezarın hayratıydı birden içimde o kişi için fatiha okumak çeçti  okuduğumda birden çeşmeden gürleyerek su akmaya başladı tabi ben bu konulardan kesinlikle tırstığım için bidaha fatıha okudun ve su yine güçlendi raslantı olmadığından emiin oldum . tırsa tırsa suyu alıp teşekkür ettim ve su yine azaldı  amam insanlar çeşmeye teşekkür ettiğim için bana garip garip bakıyolardı Sırıt daha sonra aşağıya çeşme yapıldığını öğrenmeme rağmen o suyu aşağı kadar taşıyıp ananemin mezarına döktüm.
bu tür iletişimlerden hep korkmuşumdur ve ve ailemizin kanında lanet olması, ailemde üçharflilerle vukuatı olan kişiker olması gibi sebeplerden dolayı pek mezarlığa giremiyorum
sandığınızdan çok daha kolay böyle işlere bulaşa biliyosunuz o yüzden dikkatli olun ve sakın o tarz şeylerle dalga geçmeyin inanmasanız bile

bana KAZIK atana
SARIMSAKatmaktan çekinmemXD               Linklerin görülmesine izin verilmiyor.
Şimdi Üye Ol veya Giriş yap
Alijin
Tam Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 6

Teşekkür
-Edilmiş: 1
-Alınan: 4

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : 14 Mart 2010, 20:30:18 »

mezarlıkları bende sevmem çok ağır bi havası oluyor yaw midem bi garip oluyor ölümü fln derinlemesine düşününce  Ağla

Uzun ama akıcı olmuş Peynir yurt maceraları baya meşhurdur ya Peynir
evet yaa askerliğe ön hazırlık gibi bişi oldu resmen hatıralarda benzer güzellikte oluyor dolayısıyla   Gülümseme ( daha askere gitmedim gerçide Dil Çıkart anlatılanlar çok benzer yani )

Anahtar Kelimeler: başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Anime, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Manga, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Altyazı, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Tanıtım, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Bölüm, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Resimleri, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Sezon, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Cosplay, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Türkçe, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Online, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar İzle, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Gif, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Sezon, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar İndir
Sayfa: 1 2 3 [4]
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: