lise 1 deyim yurtta kalıyoruz 2 arkadaş ve ben baya bi sıkıldık etütler fln başlicak kimsenin ders çalışasıda yok odalarıda kitliyolardı zaten etütlerin üst katında boş misafir odaları fln var oranında mutfak ve WC sine giden koridorunda kapısının kulbu kırılmış çıkabiliyo yerinden girdik oraya çıkardık kulbu kapadık kapıyı ölle boş boş oturuyoz muhabbet fln ediyoruz neyse 1. etüt bitti 2. etüt bitti son etüt başlicak bizim başka bi arkadaş geldi olm kapıyı açın herkes sizi arıyo lan diyo meğer anonslar fln olmuş bütün idare yurtta didik didik bizi arıyo (niyeyse etütten kaçan herkesi öle aramıyolardı

) neyse biz burda kalcaz dedik aşşaya inersek şimdi sorun olur niye girmediniz fln diye kaldık orda etüt tam başladı biri kapıyı fln zorluyo kapının canı buzlu camdı içeriside karanlık kafayı çıkartıp bakınca ( koridor L şeklindeydi kapının karşısına oturmadık tabi bizde) kaba taslak kim olduğunu çıkartabiliyoduk bizide göremiyodular bi baktık 1.90 boy kalıplı bir kişi

bizim müdür yardımcısı biz içe doğru sçıyoruz tabi adam gitti sonra hademeden anahtarı almaya gitmiştir diye düşünüyoruz naapsak fln derken WCnin hava alsın diye konmuş camları balkona çıktığını gördük ben ve 2. arkadaş geçti 3. arkadaş sıkıştı geçemiyo

biz çektık çıkardık bunu neyse ee şimdi napıcaz derken hadi yangın merdiveninden aşşağı inelimde burdan uzaklaşalım dedik en azından balkonun (balkon tüm binayı çevreliyo kküçük bir yer hariç) öbür tarına geçerken önünden geçtiğimiz odanın ışığı yandı bi baktık müdür yardımcısı odada Allahtan arkası dönüktü görmedi biz tabi direk yere fln atlayıp sürünerek kaçtık neyse tam vardık öbür tarafa ki neolsun balkonun yanlış tarafındayız yangın merdiveni karşıda tabi geri dönemiyoruz müdür yardımcısı odaları aradığından aradaki boşluk bi 6-7metre aradada küçük bi yamaçmı diyim çıkıntımı yarım metre uzunluğunda yere doğru eğik (4. kattayız) ordan geçicez yavaş yavaş tek tek geçiyoruz ordan sabahtan kalan yağmurlar ıslak zaten nasıl bir gt korkusu bizi sürdüyse oraya geçiyoruz orayı neyse geçtik yangın merdivenininüstü açık demirler yarım atladık içine aşşağı iniyoruz buarada napıcamızı konuşup ses çıkartmamaya çalışıyoruz neyse yurda biryerden girip (yurt ve etüt binası ayrı binalardı arada bir geçit var ama) hep ordaydık izlenimi verelim dedik tam indik aşşaya kapı kilitli

neyseki yangın merdiveninin yarısında bir tane demiri kesmişler ordan çıktık yangın merdiveninin dışından aşşaya indik çamaşır asmak için bir balkon vardı yurt binasında onun altındada eski su depoları ordan girelim dedik çıktık deponun üstüne (3 kişi tabi nasıl bi zekaysa eski plastik su deposuna hep beraber çıktık) bunlar uzanıp tırman maya çalışıyolardı bende depoyu bi kontrol edim dedim bakalım zıplayabilirmiyim diye bi iki yokladım bişi olmuyo tamam dedim bi zıpladım çatırrt depo kırıldı üçümüz düştük yere acayipte ses çıktı tam kaçıyoduk bi kükreme duyduk ( kükreme şöle diyodu ÜÇÜNÜZ HEMEN ODAMA GELİİN bizim müdür yardımcısının sesi baya ünlüydü yurtta

) biz aha sçtık fln diyoruz yavaaş yavaaş gidiyoruz yurdun ön kapısına girdik içeri bekçi şaşkın şaşkın bakıyo nerdeydiniz lan siz diyo ( tabi üç pijamalı m.l akşam 10da dışardan geliyo 2sinin ayağında terlik 1i çoraplı ) odaya gittik bekliyoruz geldi bizim müdür yardımcısı bağrıyo çağrıyo nerdeydiniz napıyodunuz okadar anons ettik sağırmısınız fln neyse savunmamızı fln aldı bizim arkadaşlar özür dileriz bidaha yapmicaz formatında bişiler yazdı bende ilk defa yazıyorum etütlerden sıkıldım bi rahatliyim bıktım fln yazdım

öbür müdür yardımcısı geldi odaya oturun dedi gülüyo fln çay ısmarladı bize yazdıklarımızı fln okuyo bize benimkine bi geldi ohooow bune yaptı evet aslanım yıkılsın bu düzen kahrolsun emperyalizm dimi diyo bana

neyse bi konuşma fln yaptı siz m.lmısınız bu saatte çıkıyonuz dışarı fln hasta olcanız vs. ben ve 3. arkadaşı yolladı bi uyarıyla ama 2. arkadaşın daha öncedende bişileri vardı onla biraz daha konuştu bizde çıktık arkadaşı bekledik tüm yurt nerdeydiniz lan dingiller fln sorular soruyo gittik anlattık baya gülmüştük yaa o gün

umarım çok uzun olmamıştır