Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. Kusura bakmayın işlerin yoğunluğundan dolayı yazamadım. Gerçi birazda birkaç haftada nberi Yamaji fırtınasının bitmesini bekledim ve nihayetinde fırtına bitti. Tamam belki WW güçlü olabilir ama bir savaş sadece kılıçtan ve güçten ibaret değildir. Akılda çok önemlidir. Yamaji bize bunu en iyi şekilde gösterdi. Bize neden bir numaralı kaptan olduğunu ve uzun süreden beri devam ettiğini layıkıyla en güzel şekilde ifade etti. Artık mutlak sona iyice yaklaştık. İchigo ufak bir giriş yaptı. Ama şöyle bir korkum var.
Şimdi Kubo bir anda savaşı yarıda kesip diğer Yammy savaşına girebilir. Veya İchigo saldıracağı sırada araya Gin girebilir. Ve savaş ikisi arasında sürebilir. Tabi Kubo bu ne yapacağı belli olmaz. Belki İchigo ile Gin savaşırken araya bizim mahşerin dört atlısı da girebilir. Sonra birazda diğer grubun güzel hareketlerini görürüz. Ne zamandan beri herkes merak ediyor, Kisuke (son bleach filminde az çok özelliklerini görmüştük ama kılıcının daha neleri vardır kimbilir), Yoruichi(daha kılıcı varmı onu bile bilmiyoruz), İsshin(zaten herkesin en çok merak ettiği kişi diyebiliriz), Ryuken(onu anlatmaya gerek yok İshidadan daha akıllı ve garip aletleri olduğu kesin, güç konusuna hiç girmiyorum bile) ve Nanao(nerde kılıcın kardeşim, aralarında garip sen kaldın göster kendini artık.) Gerçi İchigo son versiyon maskesini ne kadar kullanabiliyor ya da kullanabiliyor mu bilinmez. Unohana, İchigonun reiatsusunu düzene sokmaya çalışmıştı. Acaba tam güçte kullanması için gereken düzenlemeyi yapabildi mi o da bilinmez tabi.
Gerçi hepimizin temennisi İchigo ve Aizen savaşının olması. Ama şöyle bişey de var, Aizen, henüz Hougyoku yu kullanmadı. Acaba tam kapasite de kullanabiliyor mu??? Ayrıca Yamaji gibi son ana kadar zor duruma düşünceye kadar onu tutma niyetindemiydi acaba.
Benim isteğim Gin i bizim okey dörtlüsü alsın. İchigo da bi güzel Aizen den dayağını yedikten sonra Hollow haline dönüşsün bi güzel kavga etsinler. Tabi hep arka plana atılan bir durum var. İchigonun şimdiye kadar kullanmayı beceremediği gerçek gücü. Hep hollow gücünü kullanmaktan yana oldu.
Bana göre eğer İchigo gerçek gücünü ortaya çıkarırsa ve bunun üstüne son hollow halini de ekleyebilirse, Aizen isterse Hougyoku yu kullansın isterse hollow şeklinde bankai ve tam salınım yapsın İchigoyu yenemez gibi geliyor. Fakat kafama takılan şöyle bir durum var hollow halinde kendinde değilken yapıyor o güç patlamasını. O yüzden tam reiatsusunu kullanamaz gibi de geliyor bana. Belki ikinci versiyon hollow maskesi ve tam kapasite reiatsu ile yener(çok zor bir ihtimal ya neyse). Tabi her zaman ki gibi söylediklerim sadece teoriden ibaret bakalım daha ne kadar bekliycez bu kavgayı.
Umarım Kubo bizi çok oyalamaz. Son olarak yeter artık bitsin bu fiiller, bitmez ya. Yaza kadar çilesini çekicez anlaşılan.

Bu kadar gözlerinizi yorduğum yeter. Bir daha ki yazma kadar kadar hepinize esenlikler diliyorum.
Not : Pınar, çeviri için çok sağol. Çalışmalarının devamını şiddetle ve hiddetle bekliyorum.

Bleach e selam, mangaya devam.