Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 71
Yazdır
Gönderen Konu: Bleach Tartışma [SPOİLER OLABİLİR DİKKAT]  (Okunma Sayısı 20650 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayhi
Moderatör
Kolik
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 85

Teşekkür
-Edilmiş: 107
-Alınan: 88

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #705 : 04 Şubat 2010, 18:22:58 »

ben inanmıyorum aizenin okadar darbe almasına kılıcıyla yer değiştirmiştir çoktan diye düşünüyorum ichigo olmadan öldürmeleri imkansız . ayrıca hepsi birden saldırınca acayip oluyor aizenin tipi değişti yalnız soifonun tam olarak naptını anlamadım. kyoruko zaten gölgelerde saklanıo toushiro sol kolunu buza çevirdi baya bi aizeni patakladılar ama o okadar kolay ölecek biri değil tuzağa düşürmüştür kesin en güzel yerinde bitti ya Sinirli

Kııcıyla yer değiştiremedi yada bilerek yer değiştirmedi... Çünkü ilizyon olsaydı, Soifon suzumebachi ile Aizen'i delince, Aizen eliyle Soifon'u tatamazdı. Bu da onun ilüzyon olmadığının kanıtıdır. Ama Aizen istese, Hitsugaya'nın buzunuda çok rahat kırıp kaçabilirdi ama yapmadı. Haftaya öyle birşey olacak ki bizim Soul Society donup kalacak. Yani Aizen bi şekilde yaşacak ve sapasağlam bir şekilde yine kesmeye başlayacak herkesi... Geçen hafta Gin o lafları boşuna söylemedi. Aizen deli biri...

Forever Bleach

Önemli Olan Bleach'i Anlamaktır.. Ayhi

" Bleach " Bir Anime Değil Yaşam Tarzıdır !  Gülümseme                      

"Dünya Tanrı’nın kurallarıyla döndürülen dişli bir çarktır. Yakarışımı hissettiğinde çark senin için de dönmeye başlayacak."     
DisasterKing
Kıdemli Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 12

Teşekkür
-Edilmiş: 10
-Alınan: 1

DisasterMod (ZARAKİ KENPACHİİİ)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #706 : 04 Şubat 2010, 19:11:06 »

ben inanmıyorum aizenin okadar darbe almasına kılıcıyla yer değiştirmiştir çoktan diye düşünüyorum ichigo olmadan öldürmeleri imkansız . ayrıca hepsi birden saldırınca acayip oluyor aizenin tipi değişti yalnız soifonun tam olarak naptını anlamadım. kyoruko zaten gölgelerde saklanıo toushiro sol kolunu buza çevirdi baya bi aizeni patakladılar ama o okadar kolay ölecek biri değil tuzağa düşürmüştür kesin en güzel yerinde bitti ya Sinirli

Kııcıyla yer değiştiremedi yada bilerek yer değiştirmedi... Çünkü ilizyon olsaydı, Soifon suzumebachi ile Aizen'i delince, Aizen eliyle Soifon'u tatamazdı. Bu da onun ilüzyon olmadığının kanıtıdır. Ama Aizen istese, Hitsugaya'nın buzunuda çok rahat kırıp kaçabilirdi ama yapmadı. Haftaya öyle birşey olacak ki bizim Soul Society donup kalacak. Yani Aizen bi şekilde yaşacak ve sapasağlam bir şekilde yine kesmeye başlayacak herkesi... Geçen hafta Gin o lafları boşuna söylemedi. Aizen deli biri...

Forever Bleach

Bencede aizen öle kolay öldürülcek bi insan değil bişiler planlıyordur o yine.

the legend D!$@$T€RK!NG has returned

Linklerin görülmesine izin verilmiyor.
Şimdi Üye Ol veya Giriş yap

ayhi
Moderatör
Kolik
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teşekkür

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #707 : 04 Şubat 2010, 19:55:21 »

Disaster hoş geldin yaa!!! Valla bu kadar özlettirme kendini...

Şimdi İngilizce bölümü okudum arkadaşlar. Harika bir bölümdü cidden. Öyle bir kombine ataklar yaptılarki, Aizen bile şaşırdı kaldı. Bu kadarını anladığım kadarıyla beklemiyordu. Soifon'un kullandığı tekniğin adı "Omnitsu Kidou" imiş. Akademide öğretiyorlarmış.

Soifon birde Suzumebachi ile Aizen'i iki kere bıçaklıyor ama ölmüyor Aizen. Nedenide reiatsu farkı, doğru anladıysam. Aizen ile arasında dağlar kadar reiatsu farkı var. Sonra da araya Shunsui girip kılıcını geçiriyor arkadan. Sonrada Hitsugaya Aizen'e kılıcnı geçirmek için hareket ediyor. Bu arada tabi, Aizen Shinji'yi görüyor ve Shinji pis pis sırıtıyor(buraya bayıldım). Nedeni de yön duygularını karıştırdığı için... Bu nedenle Aizen, tam olarak Hitsugaya'nın nerden saldıracağını kestiremedi ve darbeyi aldı.

Bana kalırsa Aizen ölmeyecek ve yeni bir güçle kendini iyileştirecektir. Ama bence kendisi böyle kombine saldırılar da beklemiyordu. Shinji'nin sanırsam büyük etkisi oldu bunda... Bence harika bir bölümdü.

Haftaya yine Aizen kasaplığa başlar gibi geliyor. Çok kolay kırması gereken buzları neden kırmadığını merak ediyorum. Yine yaptı bir plan ama nedir bu... Fakat birde Aizen'i ilk kez bu kadar şaşırırken gördük. Bu da ilginçtir.

Forever Bleach

"Dünya Tanrı’nın kurallarıyla döndürülen dişli bir çarktır. Yakarışımı hissettiğinde çark senin için de dönmeye başlayacak."     
DisasterKing
Kıdemli Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teşekkür

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #708 : 04 Şubat 2010, 20:37:03 »

Disaster hoş geldin yaa!!! Valla bu kadar özlettirme kendini...

Şimdi İngilizce bölümü okudum arkadaşlar. Harika bir bölümdü cidden. Öyle bir kombine ataklar yaptılarki, Aizen bile şaşırdı kaldı. Bu kadarını anladığım kadarıyla beklemiyordu. Soifon'un kullandığı tekniğin adı "Omnitsu Kidou" imiş. Akademide öğretiyorlarmış.

Soifon birde Suzumebachi ile Aizen'i iki kere bıçaklıyor ama ölmüyor Aizen. Nedenide reiatsu farkı, doğru anladıysam. Aizen ile arasında dağlar kadar reiatsu farkı var. Sonra da araya Shunsui girip kılıcını geçiriyor arkadan. Sonrada Hitsugaya Aizen'e kılıcnı geçirmek için hareket ediyor. Bu arada tabi, Aizen Shinji'yi görüyor ve Shinji pis pis sırıtıyor(buraya bayıldım). Nedeni de yön duygularını karıştırdığı için... Bu nedenle Aizen, tam olarak Hitsugaya'nın nerden saldıracağını kestiremedi ve darbeyi aldı.

Bana kalırsa Aizen ölmeyecek ve yeni bir güçle kendini iyileştirecektir. Ama bence kendisi böyle kombine saldırılar da beklemiyordu. Shinji'nin sanırsam büyük etkisi oldu bunda... Bence harika bir bölümdü.

Haftaya yine Aizen kasaplığa başlar gibi geliyor. Çok kolay kırması gereken buzları neden kırmadığını merak ediyorum. Yine yaptı bir plan ama nedir bu... Fakat birde Aizen'i ilk kez bu kadar şaşırırken gördük. Bu da ilginçtir.

Forever Bleach
Hoş bulduk adamım benim
Öle bi anlattınki hemen okuyacağım Sırıt

ayhi
Moderatör
Kolik
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teşekkür

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #709 : 04 Şubat 2010, 21:08:24 »

Oku Oku... Zaten ben hiçte böyle bir bölüm beklemiyordum. Güzel bölüm oldu cidden. Hirako'nun sırıtışı 10 numaraydı. Hayran kaldım  Utangaç

Forever Bleach

Valakas
Tam Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 3

Teşekkür
-Edilmiş: 19
-Alınan: 8

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #710 : 04 Şubat 2010, 23:16:55 »

391 harika bir bölümdü. Aizen yine herkesi deldi geçti   Sırıt Adamım benim ya    Utangaç  Komamura kesin olarak bu bölümde düştü .Rose'de gitti. Love'da ardından... Lisa'da düştü ... Ne güzel ya başından beri istediğim buydu  Kötücül  Kyouraku yine yaptı yapcağını . Gölgeden çıktı ve bomm  Sırıt Sanırım ilk kez Aizen'in yüzünden sinirli bir ifade oluştu . Şok oldum Aizen'i öyle görünce  Ha? Hirako'nun gücü sayesinde de küçük kaptanımız Aizen'i arkadan vurdu. Burda herhangi birşey olcağını pek sanmıyorum Aizen'e .  Aizen hepsini haklar    Sırıt Gin'de bu oyuna kesin bir şekilde dahil olsa herşey daha güzel olucak  Sırıt
Merue
Tam Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 7

Teşekkür
-Edilmiş: 4
-Alınan: 43

nothing can be explained.

Favori Anime:
Favori Manga:
Favori Karakter:

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #711 : 04 Şubat 2010, 23:48:52 »

sonunda aizen şaşırdı kaldı ama herkesin bildiği gibi ichigo hariç kim ne yaparsa yapsın aizen ölmez
bana kalırsa ichigo +yeni hollow formu ancak aizeni öldürür çünkü daha aizen hollow güçlerini bile kullanmadı Kararsız

My Anime List
fatihcamyar
Tam Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 2

Teşekkür
-Edilmiş: 7
-Alınan: 2

Favori Anime: Bleach
Favori Manga: One Piece

fatihcamyar@sanalmaster.com fatihcamyar@yahoo.com.tr
Üyelik Bilgileri Site E-Posta
« Yanıtla #712 : 04 Şubat 2010, 23:54:52 »

bırak hollow gücünü adam daha shikai ye geçmedi Peynir

ayhi
Moderatör
Kolik
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teşekkür

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #713 : 05 Şubat 2010, 00:24:15 »

Shikai kullanıyor aslında... Hipnozu kullanması shikaiyide olduğunu kanıtlar. Zaten bankai kullanıcılarının shikaiye geçmek için salınım komutunu söylemelerine gerek yoktur.

Aizen başka bir güç ortaya çıkaracaktır. Hollow yada bilmediğimiz birşey olabilir.

Forever Bleach

Merue
Tam Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 7

Teşekkür
-Edilmiş: 4
-Alınan: 43

nothing can be explained.

Favori Anime:
Favori Manga:
Favori Karakter:

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #714 : 05 Şubat 2010, 01:43:50 »

bi de yeni bölümünde aizen ölüyormuş, ichigo show yapamadan
çünkü bu bölümde öyle bankaisi ile ortada duruyordu -asıl şoktaki oydu
tabii imkansız Sırıt
shinji arkadan sırıtıyordu aslında küçük de olsa imkan var

My Anime List
ayhi
Moderatör
Kolik
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teşekkür

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #715 : 05 Şubat 2010, 14:10:17 »

bi de yeni bölümünde aizen ölüyormuş, ichigo show yapamadan
çünkü bu bölümde öyle bankaisi ile ortada duruyordu -asıl şoktaki oydu
tabii imkansız Sırıt
shinji arkadan sırıtıyordu aslında küçük de olsa imkan var

Aizen'i eğer suzumebachi bile öldürmediyse, Hitsugaya ve Shunsui'nin kılıclarını geçirmesi de asla öldürmez. Bu adamın hayvani bir reiatsusu var. Bu kadar reiatsu ile eminim kendini çok hızlı bir şekilde onaracaktır.

İchigo'nun öyle şokta durmasının nedeni, Aizen'in gücü karşısında şok olmasıdır. Hiç zorlanmadan birer birer herkesi devirince, çocuk öyle bir tırstıki bu da suratına yansıdı. Eminim ben bu adamı nasıl yeneceğim falan diyordur. Bu korkak halinin hiç sevmiyorum İchigo'nun... En sonunda içindeki Ogihci sinirlenip dışarı çıkacaktır. Ve eminim ki İchigo'ya yine "beyinsizin tekisin" diyecektir.  Sırıt Ogihci'yi bekliyoruz. O çıkarsa ortaya, işte o zaman manganın tadına doyum olmayacak.

Shinji'nin sırıtması da, zampaktousu ile Aizen'in yön duygularını şaşırtmasından dolayıdır... Aizen de bu yüzden "shit" diyordu bölümde...

Forever Bleach

DateMasamune
S. Mod
Kolik
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 54

Teşekkür
-Alınan: 27

Head Of The Northern Province, Ruler Of Oushuu

Favori Anime: Sengoku Basara
Favori Karakter: Date Masamune

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #716 : 05 Şubat 2010, 14:14:54 »

valla iyi bir bölümdü soi fon kage bunshin yaptı  Sırıt bu arada Onmitsu Kido 2. takımın yani zamanında yoruichinin liderliğini yaptıı özl birliğin addı

ayhi
Moderatör
Kolik
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teşekkür

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #717 : 05 Şubat 2010, 14:57:17 »

valla iyi bir bölümdü soi fon kage bunshin yaptı  Sırıt bu arada Onmitsu Kido 2. takımın yani zamanında yoruichinin liderliğini yaptıı özl birliğin addı

Evet Date doğru söyledin. Omnitsu Kido aynen dediğin gibi... Ben yanlış söyledim o konuda... Özel birlik olduğunu bende bugün bu siteden öğrendim. Tanıtımlara bakarken. Aslında manga çeviride da öyle yazılınca, ben kidou zannettim. Özel birlik demekmiş.  Sırıt Manga çeviride aslında o şekilde geçmemesi gerekiyor ama öyle çevirmişler. Beni de yanıltılar. Ama o teknik farklı bir şeydi. Kage bunshin yada flash adımla yapılan birşey değil gibi geldi bana...  Sırıt

Forever Bleach

flashhell
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 2

Teşekkür
-Alınan: 2

koray_kupeli_8@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #718 : 06 Şubat 2010, 09:51:45 »

Ayhi, bu arada aklıma geldi. Önceki bölümlerde baktımda Hitsu hala bankaide olgunlaşamamış. Hala çiçekleri görünüyor. Bu arada tam bir ekip çalışması olmuş. Evet sayın seyirciler çalışılmış bir pozisyon. Top kalecinin çaresiz bakışları arasında kaleye doğru gitti.  Sırıt Gerçi kılıç yemesi güzel oldu güç farklılığını görmek açısından iyi oldu. Yoksa Tousen gibi tam salınım yapıpta sonra ölmek daha kötü oluyor. Aize in gücünü kademe kademe görmek daha iyi olur. Şimdi tahinimce Aynihih dediği gibi hızlı yenilenme de olabilir. Ya da bankai de açabilir. Çünkü Aizen, Tousen gibi öyle hemen herşeyini ortaya dökmez. Yavaş yavaş yapar. Yani İlk önce tek başına shikaiye geçmeden normal haliyle olmadı shikaiyle o da olmadı bankai, baktı olmayacak varsa hollow formunu salıp savaşır. Son hadde kadar tüm gücünü kullanmaz. Bir de diyorum ya Aizen ölürse, sadece kendi gücüne aşırı güvenmesinden dolayı ölür. Yoksa bana göre birebir de kimse alt edemez. Gerçi grup halinde saldırsalar bile ancak yenebilirler gibi geliyor ama ondan bile şüpheliyim. Gerçi işin özü tamamen reiatsu meselesi. İchigo kendine gelmezse daha çok kişinin öldüğünü görür. Gerçi hatırladığım kadarıyla böyle durumlarda hep Zangetsu ortaya çıkıyordu ama tabi bilemiycez ne olacak. Haftaya şöyle bişey de olabilir. Aizen savaşını kesip Gin e geçiş yapabilir. Sırf millet meraktan çatlasın diye. Ya da hiç beklemediğimiz olay hortlamış bir Yammy var. Ya anlamdığım bütün espadaları bir kaç tanesi hariç çok rahat harcadın. Bunu da aradan çıkart gitsin. Zaten hiçte sempatik değil. Aramızda mutlaka espada fanları olur ama onun hiçbir fanı olmaz. Olsa olsa ancak ayılar sever onu. Bu Kubo dan herşey beklenir. Normal şartlarda Vaste Lord gücünde değilsen. Viazard olman onun için bişey ifade etmez. Aizeni kesemezsin. Bakalım önümüzde hafta kasaplığa devam mı yoksa değişik birşeyler görecekmiyiz. Ha bir de İchigonun kendine gelmesi en az 4-5 bölüm sürer gibime geliyor. 

Bleach e selam, mangaya devam.
DisasterKing
Kıdemli Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teşekkür

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #719 : 06 Şubat 2010, 10:52:44 »

mangayı okudumda gerçekten güzel bi bölüm olmuş,shinji olmasa çok daha zorlanıcakları belliydi bence ama hitsugaya o kılıcı soktu ama anlıyamadığım bişi var aizen kılıcını kullandımı  yoksa gerçekten  darbeyi yedimi  onu merak ediyorum Ha?

Anahtar Kelimeler: Bleach Tartışma [SPOİLER OLABİLİR DİKKAT] Anime, Bleach Tartışma [SPOİLER OLABİLİR DİKKAT] Manga, Bleach Tartışma [SPOİLER OLABİLİR DİKKAT] Altyazı, Bleach Tartışma [SPOİLER OLABİLİR DİKKAT] Tanıtım, Bleach Tartışma [SPOİLER OLABİLİR DİKKAT] Bölüm, Bleach Tartışma [SPOİLER OLABİLİR DİKKAT] Resimleri, Bleach Tartışma [SPOİLER OLABİLİR DİKKAT] Sezon, Bleach Tartışma [SPOİLER OLABİLİR DİKKAT] Cosplay, Bleach Tartışma [SPOİLER OLABİLİR DİKKAT] Türkçe, Bleach Tartışma [SPOİLER OLABİLİR DİKKAT] Online, Bleach Tartışma [SPOİLER OLABİLİR DİKKAT] İzle, Bleach Tartışma [SPOİLER OLABİLİR DİKKAT] Gif, Bleach Tartışma [SPOİLER OLABİLİR DİKKAT] Sezon, Bleach Tartışma [SPOİLER OLABİLİR DİKKAT] İndir
Sayfa: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 71
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: