Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Bleach müzikleri ve açılış kapanış şarkıları  (Okunma Sayısı 1249 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Millennium Wizard
Kolik
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 152

Teşekkür
-Edilmiş: 0
-Alınan: 5

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 10 Nisan 2009, 14:38:57 »

Linklerin görülmesine izin verilmiyor.
Şimdi Üye Ol veya Giriş yap
http://anime.thehylia.com/downloads/series/bleach
    burada bleachin soundtracklarını, açılış kapanış şarkılarını ve şu ana kadar çıkmış tüm bölümlerini bulabilirsiniz.Günde 3 bölüm indirme sınırı var onun dışında bekleme vs yok müzikler için aynısı söz konusu mu denemedim ancak büyük ihtimalle aynı durum geçerlidir.

burakkon
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 0

Teşekkür
-Edilmiş: 0
-Alınan: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2010, 04:20:05 »

ichigonun savastıgı sırada ve hollowa donusurken calan bı muzik var onun adı nedir bır turlu bulamıyorum...
*CurSed_SouL*
Tam Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 10

Teşekkür
-Edilmiş: 4
-Alınan: 21

Favori Anime:
Favori Manga:
Favori Karakter:

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2010, 21:40:38 »

bu site süpermiş Tamam

Spoiler  Gizli:
   !!..   en sevdiğim 2 karakter   ..!!  

Anahtar Kelimeler: Bleach müzikleri ve açılış kapanış şarkıları Anime, Bleach müzikleri ve açılış kapanış şarkıları Manga, Bleach müzikleri ve açılış kapanış şarkıları Altyazı, Bleach müzikleri ve açılış kapanış şarkıları Tanıtım, Bleach müzikleri ve açılış kapanış şarkıları Bölüm, Bleach müzikleri ve açılış kapanış şarkıları Resimleri, Bleach müzikleri ve açılış kapanış şarkıları Sezon, Bleach müzikleri ve açılış kapanış şarkıları Cosplay, Bleach müzikleri ve açılış kapanış şarkıları Türkçe, Bleach müzikleri ve açılış kapanış şarkıları Online, Bleach müzikleri ve açılış kapanış şarkıları İzle, Bleach müzikleri ve açılış kapanış şarkıları Gif, Bleach müzikleri ve açılış kapanış şarkıları Sezon, Bleach müzikleri ve açılış kapanış şarkıları İndir
Sayfa: [1]
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: