Bu başlık altında forumumuza yeni gelen arkadaşlarımızın nereden ve ne ile ilgili geldiklerini yazar ise çok memnun kalırız. Böylece o bölümler hakkında ki çalışmalarımızı dahada ilerletebilir ve hızlandırmış oluruz.
canım sıkıldı son zamanlarda forumlarda gezineyim dedim animeou'da tam kök salmaya başlayacaktım ki oda ne yasaklanmış nedenini bile bilmiyorum ardından üüüü ne yapıcam ben diyordum ki dur bi anime izleyim dedim aaa oda ne izlicek anime yok eee dedim indireyim bi yerden de nerden dedim. hemen sordum google dayıya anime fansub bildiğin iyi birisi var mı diye meijifansub var dedi önce oraya kayıt oldum ama daha çok insan arayışındaydım bi baktım alt bağlantılarda burası var zaten bi kaç arkadaştan duymuştum. iyi dedim bari buraya kök salayım

genel sömürücü tayfanın başında gelmekteyim hocam animeyi indirir yorumumu yaparım bi kaç yere yorum yazarım üyelerle arkadaş olurum tanışır kaynaşır buluşmalarda bulunurum anime bilgim çok yok ama genel izleyici konumundayım. Yani bol anime yüzünden geldim hocam

kenshin'i 94e kadar çevirirseniz vallahi söz 50 üye getiririm