Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: 1 [2] 3 4
Yazdır
Gönderen Konu: başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar  (Okunma Sayısı 2384 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ıяıѕ ●
Kolik
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 17

Teşekkür
-Edilmiş: 0
-Alınan: 0

but you're just a boy

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #15 : 06 Şubat 2009, 00:38:00 »

heh yılan hikayesii

laik olmak demek dinsiz olmak demek değildir!nasıl giyinirsek giyinelim hepimiz laik,hepimiz Atatürkçü,milliyetçi ve halkçıyız. şunu da karıştırmamak lazım;çıplak olmak ta modernlik sayılamaz!ayrıca mehmet akif ersoy'un dediği gibi 'eğer çıplaklık çağdaşlıksa,hayvanlar bizden daha medeni'
hackeRAP
S. Mod
Kıdemli Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 67

Teşekkür
-Edilmiş: 1
-Alınan: 6

DANTE gibi ortasındayız iblislerin...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : 06 Şubat 2009, 00:39:46 »

Yoq be aga bunların hepsi topu topu 5 saat içinde oluo...Abartmaya gerek yok. Cool

__________ Madem uyku yarı ölüm, gecedir canıma kasteden...
ıяıѕ ●
Kolik
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teşekkür

but you're just a boy

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #17 : 06 Şubat 2009, 00:40:45 »

ama okuyunca sanki böle bi gül manyaq vide böle doldurup sonra kaçan salaklara sinir oluom hepsinde g*t korkusu

laik olmak demek dinsiz olmak demek değildir!nasıl giyinirsek giyinelim hepimiz laik,hepimiz Atatürkçü,milliyetçi ve halkçıyız. şunu da karıştırmamak lazım;çıplak olmak ta modernlik sayılamaz!ayrıca mehmet akif ersoy'un dediği gibi 'eğer çıplaklık çağdaşlıksa,hayvanlar bizden daha medeni'
hackeRAP
S. Mod
Kıdemli Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 67

Teşekkür
-Edilmiş: 1
-Alınan: 6

DANTE gibi ortasındayız iblislerin...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #18 : 06 Şubat 2009, 00:51:15 »

Doru sölüosun saten müdür yardımcısının yanından çıktıktan sonra baya bi döwdük cocuu....

__________ Madem uyku yarı ölüm, gecedir canıma kasteden...
ıяıѕ ●
Kolik
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teşekkür

but you're just a boy

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #19 : 06 Şubat 2009, 00:52:55 »

heh en iisi bi daha sesini çıkaramaz ama bn dövmeye karşıyımm ama hakedene az bile

Dulcinea
Tam Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 8

Teşekkür
-Alınan: 5

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 13 Mart 2009, 18:32:41 »

6 yaşında mıyım neyim..babaannem ve dedemle yatardım çoğunluğunda da gevezelik edip kimseyi uyutmazdım babaannem dayanamadı susayım diye gözlerini kapadı ben hala kendi halimde şarkı falan söylüyorum çenem durmuyo..o sırada yatak odasına biri girdi..kıvırcık siyah saçlı,mavi suratı var,susam sokağındaki tiplere benzeyen burnu var,peluş oyuncak gibi bi herif ..surat tepkisiz . Peynir
geldi odada ışığı kapattı gitti...ben aval aval baktım.
bu da çocukluğumun hala çözümlenmemiş esrarengiz hikayesi,nerden çıktı bilmiyorum... Sırıt Peynir

¢συηтєѕѕ ∂яα¢υℓα
Dengesiz Adminiçe
Özel Üye
Kolik
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 415

Teşekkür
-Edilmiş: 25
-Alınan: 20

kan kokusunu özlermisin? bilirmisin kan tatlıdır..

Favori Anime: Nana
Favori Manga: Vampire Knight
Favori Karakter: Ulquiorra Schiffer

contessdracula@animekolik.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 13 Mart 2009, 19:10:20 »

6 yaşında mıyım neyim..babaannem ve dedemle yatardım çoğunluğunda da gevezelik edip kimseyi uyutmazdım babaannem dayanamadı susayım diye gözlerini kapadı ben hala kendi halimde şarkı falan söylüyorum çenem durmuyo..o sırada yatak odasına biri girdi..kıvırcık siyah saçlı,mavi suratı var,susam sokağındaki tiplere benzeyen burnu var,peluş oyuncak gibi bi herif ..surat tepkisiz . Peynir
geldi odada ışığı kapattı gitti...ben aval aval baktım.
bu da çocukluğumun hala çözümlenmemiş esrarengiz hikayesi,nerden çıktı bilmiyorum... Sırıt Peynir
korkmadın mı....  Şokta

Life has betrayed me once again,
I accept that some things will never change.
I've let your tiny minds magnify my agony,
and it's left me with a chem'cal dependency for sanity.

Yes, I am falling... how much longer till I hit the ground?
I can't tell you why I'm breaking down.
Do you wonder why I prefer to be alone?
Have I really lost control?

I'm coming to an end,
I've realised what I could have been.
I can't sleep so I take a breath and hide behind my bravest mask,
I admit I've lost control.
Dulcinea
Tam Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 8

Teşekkür
-Alınan: 5

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 13 Mart 2009, 19:21:35 »

yok ya tepki göstermedim yorganı çektim bitti.. Sırıt ama işte hala anlamadım gerçi psikolojiktir ama merak ediyorum. Peynir

¢συηтєѕѕ ∂яα¢υℓα
Dengesiz Adminiçe
Özel Üye
Kolik
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 415

Teşekkür
-Edilmiş: 25
-Alınan: 20

kan kokusunu özlermisin? bilirmisin kan tatlıdır..

Favori Anime: Nana
Favori Manga: Vampire Knight
Favori Karakter: Ulquiorra Schiffer

contessdracula@animekolik.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 13 Mart 2009, 19:38:18 »

yok mu aranızda ruh çağıran biri anlatsın yaa... çok severim korkunç hikayeleri 

Life has betrayed me once again,
I accept that some things will never change.
I've let your tiny minds magnify my agony,
and it's left me with a chem'cal dependency for sanity.

Yes, I am falling... how much longer till I hit the ground?
I can't tell you why I'm breaking down.
Do you wonder why I prefer to be alone?
Have I really lost control?

I'm coming to an end,
I've realised what I could have been.
I can't sleep so I take a breath and hide behind my bravest mask,
I admit I've lost control.
MADARA UCHİHA
Panic'li Admin
Özel Üye
Kolik
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 77

Teşekkür
-Edilmiş: 3
-Alınan: 2

Ka-ka-kafa çe-çe-çekmek gü-gü-güzeldir

Favori Anime: Naruto
Favori Manga: Naruto,Fairy Tail
Favori Karakter: Naruto

Üyelik Bilgileri Site E-Posta
« Yanıtla #24 : 20 Mart 2009, 20:45:06 »

pek kulağa inanılır gelmesede bizimde neşe diye bi arkadaş vardı kız böyle evde dururken koltukta kesik kafalar felan gördüğünü söyleyip ağlıyodu biz işte onu inandırmak için koltuğu ters çeviriyoduk yok kimse felan diye işte bizim eve geliyodu iki saniye duruyo ağlamaya felan başlıyodu 3 sene psikolojik tedavi gördü ama kendine gelemedi en son hacıları hocaları felan deniyodu sona taşındılar bilmiyorum psikolojik bişeymiydi ama halen çözebilmiş değilim bizi korkutmak için yapıyodu belkide valla bilmiyorum daha iyi açıklaması olan buyursun

ATAM İZİNDEYİZ!!!!

Linklerin görülmesine izin verilmiyor.
Şimdi Üye Ol veya Giriş yap
Yine Gel Gel Samsun'dan Sarı saçlım Mavi Gözlüm(Atatürk'ü unutmamak adına)

Eski Nick :Mr.Panic
Spoiler  Baltalı İlah:
[slim Shady]
Özel Üye
Kolik
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 403

Teşekkür
-Edilmiş: 14
-Alınan: 28

Kadermi seni kontrol eder,yoksa sen mi onu ?

Favori Anime:
Favori Karakter:

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : 20 Mart 2009, 23:29:56 »

pek kulağa inanılır gelmesede bizimde neşe diye bi arkadaş vardı kız böyle evde dururken koltukta kesik kafalar felan gördüğünü söyleyip ağlıyodu biz işte onu inandırmak için koltuğu ters çeviriyoduk yok kimse felan diye işte bizim eve geliyodu iki saniye duruyo ağlamaya felan başlıyodu 3 sene psikolojik tedavi gördü ama kendine gelemedi en son hacıları hocaları felan deniyodu sona taşındılar bilmiyorum psikolojik bişeymiydi ama halen çözebilmiş değilim bizi korkutmak için yapıyodu belkide valla bilmiyorum daha iyi açıklaması olan buyursun

şizofreni olabilir oo,kesin psikolojik tir :S

seks ve cinayetlerin birikmiş pisliği boğazlarına kadar geldiğinde...
bütün fahişeler ve politikacılar "Kurtarın bizi!" diye haykırıcaklar.Bende onlara Fısıldıycam ''HAYIR''
Gray Waltz
Kolik
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 372

Teşekkür
-Edilmiş: 22
-Alınan: 3

Where is the pencil?

Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
Favori Karakter: Monkey D.Luffy

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #26 : 21 Mart 2009, 11:01:35 »

Sifofren o kız %100 kendimden biliyom Peynir

melake
Kıdemli Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 38

Teşekkür
-Alınan: 1

Benim Dengem;Dengesizliğim!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #27 : 31 Mayıs 2009, 03:55:13 »

nefertiti yahooo..........
orta 1 de resim iş dersi için atölyedeydik herkez bi proje yapıyo bizde sevim diye bir arkadaşmla küçük bi mısır inşaat ediyoruz8inşaat ediğime bakmayın kartondan pramit yapıp dier bi kartona yapıştırıyoruz:)neyse tam karşımda sınıfın salaklık derecesindeki saf ve temiz kalpli kızı rabia oturuodu biz sevimle bu sırada mısırdaki esrarengiz olaylarla ilgili muabbete dalmışız gidioruz yan taraftaki cemde bize katıldı derken bi baktık rabia korkulu gözlerle bizi dinliyo.dı nı dı dıtttttt!diye bi ses belirdi kafamda ve ağır çekim rabia ya döndüm sevim ve cemde olayı çakmıştı zaten yaaaa die başladım bu firavunların neden mumyalandığını sanıyosun onların ruhları ölümsüzlüğe sahip mumyalanınca bedenleri çürümeden korunuyo ve firavunlar gece yarısından sonra o bedenlerine geri dönüo falanda filan.. Sırıt konu firavoniçelere(dikkat) gelmişti asıl onlardan korkcaksın fravunlar kendilerinden korkan kızları hissederler ve ziyarete gelirler beyendiklerini haremleri için götürürler frovaniçede çok kıskançtır bu kızları bulup öldürür.rabia günün sorusunu sordu ve banada geldimi yoksa dedi.gece uyucakken karanlık bir gölge görüyomusun sorusunada evet diye cevap verince bizim yaygaralarımızdan kız korku kıvamına gelmişti.ben hemen olaya el attım ve seni korumanın tek yolu var oda ayin dedim.rabiacağızımda lütfen bana yardım et diye yırtınıyodu biraz naza çektik ama sonunda kabul ettik pek yardım severimdir.atölyenin en arkasına geçtik dier çocuklarıda çağırdık bizim gruptaki hepsi zaten bişiler döndüğünü anladı.ben bilekliğimi rabiaya verip bunu tut elinde firavunlar maviden nefret eder dedim dini inanç meselesi:D teşekkür etti oturttuk bunu ortamıza gözlerini kaba rabia ve kış firavun kış diyip dur ama hiç açma konsantreyi bozmamak lazım dedim ve o başladı.bizimkilerle onun etrafında daire olduk tabi kimse ne yapcağını bilmio el ele tutuşun gözlerinizi kapatın dediğimi tekrarlayın.herkez yaptı.o ana kadar ne yapcağımı bende bilmiodum ve ilham geldi nefeeertiti yaaahoo nefertiti yahoo diye kollarımı sallıyodum horon tepen lazlar gibi başladık nefer titi yaahooo nefertiti yahooo aradan rabia kış fravun kışşşş diye çıkıyodu:Dbizimkiler gelen kahkahalarını kasmaktan arada garip sesler çıkarıodu bende kendimden geçmiştim çok geçmeden dayanamadık zaten patladık hoca diğer öğrenciler atölyede hiç bişeyin farkında deil kuzucuklarım uzaylı görmüş masum köylü gibi bakıyolar..tam nefes alıcaz rabia gittimi gerçekten rahat uyucammı die sorunca inanamayıp tekrar yarıldık Sırıt çok uzun oldu ama paylaşmak istedim hala anlatırız

cennetten düşüp succubus lider olan enteresan melek..

Succubus Hatunlar  
ıяıѕ ●
Kolik
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teşekkür

but you're just a boy

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #28 : 31 Mayıs 2009, 13:01:49 »

zaaa süpermiş kız harbi saf ama Sırıt

DarkGabrieL
Banned
Kıdemli Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 162

Teşekkür

(((((((((City of Angels))))))))&&&DarkGabrieL&&&/

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : 13 Haziran 2009, 07:06:33 »

o
ben izmir depreminden önce uyan kötü bişeyler olcak diyen bi bukalemun görmüştüm uyandığımda saat tam 3 tü uyumadımda zaten 1 saat sonra da deprem oldu gün boyunca kendime gelememiştim  Şokta
o depremi bizde yaşadık.tatildeydik.erdekte.osırad aherkez uyuyordu.sonrasında büyük bi sessizlik ardından patlama gibi bi ses ve ardından deprem geldi.gerçi biz hissetmedik ama evimiz gölcük/izmitteydi yinede bir şey olmadı...

DarkGabrieL&Azrael

Anahtar Kelimeler: başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Anime, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Manga, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Altyazı, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Tanıtım, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Bölüm, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Resimleri, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Sezon, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Cosplay, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Türkçe, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Online, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar İzle, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Gif, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar Sezon, başınızdan geçen gizemli ve komik olaylar İndir
Sayfa: 1 [2] 3 4
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: